menu

U bent hier

Nieuwe samenstelling van de Commissie Corporate Governance

12/10/16

De Commissie Corporate Governance wijzigde op 12 oktober 2016 haar samenstelling.

De Commissie Corporate Governance besliste op 12 oktober 2016 om haar samenstelling te wijzigen. De Commissie besliste om het aantal leden te beperken tot 15 maar met aandacht voor een voldoende representativiteit van de belangrijkste belanghebbenden inzake deugdelijk bestuur in België. De leden worden eerst en vooral gekozen op basis van hun ervaring en deskundigheid inzake deugdelijk bestuur.

Na de selectieprocedure, bijgestaan door het benoemingscomité, werden de volgende nieuwe personen toegevoegd tot de raad van bestuur, BENOIT BAYENET en BART DE SMET.

De leden worden benoemd voor een termijn van drie jaar en treden toe tot de raad van bestuur van de private stichting, voorgezeten door de heer Thomas Leysen. De volledige samenstelling van de Commissie kan u vinden op de website van de Commissie.

Wij wensen JEAN-NICOLAS CAPRASSE, TOM DEBUSSCHERE, JEAN-PIERRE DELWART, XAVIER DIEUX, MARTINE DUREZ, PHILIPPE NEYT, MICHELE SIOEN en ROBERT TOLLET te bedanken voor hun bijdrage aan de werking van de Commissie.